Icom

Icom Inc. je tvrtka smještena u Osaki, Japan, te je renomirani proizvođač raznih komunikacijskih proizvoda. Icom od osnivanja 1954. godine, ima dugu povijest kao pouzdani proizvođači kopnenih pokretnih i mobilnih radijskih postaja, amaterskih, zrakoplovnih i brodskih primopredajnika i navigacijskih proizvoda.

Icom, Mar elektronika, Funtana, Istra, HrvatskaICOM kvaliteta i pouzdanost
S preko 50 godina inženjeringa i proizvodnje, izvrsnost je dio svakog Icom proizvoda. Koristeći najmoderniju opremu, Icom proizvodi prolaze rigorozne tvorničke testove kao i testove za zaštitu okoliša (SAD –ov vojni standard 810).

Japanska kvaliteta
Icom je rijedak primjer proizvođača elektronike koji unatoč nižim troškovima proizvodnje nije preselio pogone u druge zemlje, već je zadržao 100% svoje proizvodnje u Japanu. Pogon Wakayama Icom ima napredan proizvodni sustav za proizvodnju malih količina multi-modela bežičnih komunikacijskih proizvoda.

ICOM - svjetski brand
Icom je danas priznat kao pouzdani 2-smjerni radio sustav i poznat je brand širom svijeta. Naše proizvode koriste brojne profesionalne organizacije širom svijeta, poput Ministarstva obrane SAD-a koje je izabralo Icom kao prvu japanska tvrtka za opskrbu komunikacijskih proizvoda.

ICOMova svjetska mreža
Icom proizvodi se prodaju u preko 80 zemalja u svijetu. Icom ima prodajnu i servisnu mrežu rasprostranjenu širom svijeta, uključujući i prodajne podružnice u SAD-u, Australiji, Njemačkoj, Španjolskoj i Kini. Icom pruža kompletnu podršku i servise za Vaše komunikacijske potrebe.

VIDI LISTU ZATVORI